Авточасти и автоаксесоари

0889 889 272

promotion nspauto

Събота, 30 Август 2014 02:02

Volkswagen e-Golf 2015

  След като цената на горивата скочиха до главозамайващи висоти не е изненада, че на автомобилния пазар започнаха да се появяват все повече от т.нар. “зелени” автомобили. Те не се отличават с кой знае какви показатели, но печелят сърцата на феновете най-вече заради идеята, която носят като новаторски автомобили.

  Специалистите отчитат ръст на предлаганите модели електромобили в САЩ за 2014 г. Наред с такива компании, като Tesla и Nissan, автомобил с емблемата на Volkswagen ще се опита да промени стереотипите, наложени спрямо повечето европейски марки, както и за немските в частност.

  Моделът e-Golf 2015 е първа крачка към по-мащабна “електрификация” на толкова добре познати за нас автомобили.

  Новият Golf е доста добра алтернатива на останалите автомобили… Golf.Със своите козметични придобивки, като специалния заден спойлер и 16-инчовите джанти, например, новият автомобил е доста привлекателен. Но това явно не е достатъчно за неговите създатели, защото те искат от него да създава и едно незабравимо усещане докато сте зад волана му.

  Volkswagen e-Golf има двигател с мощност от 115 к.с., като автомобилът е снабден с пакет от литиево-йонна батерия, чиято мощност е от 24.2 кВ/ч.

  Трансмисията е с една степен. Това означава, че при включване на двигателя не се нуждаете от превключване на предавките.

  Автомобилът достига скорост от 100 км./ч. за около 10 секунди. От пълен покой e-Golf 2015 изминава 500 метра за малко под 18 секунди.

  Разходът на гориво на e-Golf е 117 е-галона на миля, като това е електрическия еквивалент на самия разход. Според установените норми, които датират от 2010 г. това се равнява на близо 1.521 литра в градски условия и 1.222 литра в извънградски при 100 км. пробег.

  Заради самата идея, а и не само заради това, си струва да похарчите посочените от компанията като базова цена 36 265 $. Няма човек, който ще е против възможността, да измине 100 км. буквално за няколко лева.

  Още в тази категория: « Ferrari 458 Speciale 2014 Volvo XC90 2016 »

  Автоаксесоари

  saitbg.com

  С подкрепата на Сайт БГ изработка и сео оптимизация на сайтове.

  Съдържанието на сайта за авточасти е защитено с Google Publisher.
  Използването на материали се разрешава само при поставяне на линк към nspauto.com.