Авточасти и автоаксесоари

0889 889 272

promotion nspauto

Събота, 30 Август 2014 02:50

Volvo XC90 2016

  Годините на икономическа криза и хаос оказаха най-голямо влияние на компании, като Volvo например. След като беше част от американския консорциум Ford шведската компания беше продадена на китайската фирма Geely, която се погрижи да възроди надеждите на потребителите за нов модел с марката Volvo. А тези надежди се превърнаха в доста илюзорни, дори и за консервативните фенове на шведския гигант. Защото от лансирането на последния модел на компанията изминаха…12 години.

  Новата кола е … шведска. Това означава, че от управлението на фирмата са се погрижили XC90 2016 да бъде направена и моделирана, съобразно стоманените шведски закони за комфорт и надеждност.

  Вътрешността на автомобилът впечатлява със своя уют, наподобявайки супермаркетите на друга голяма шведска компания, която се занимава се с мебели.

  Първите, които са имали щастието да покарат този автомобил са впечатлени от неговото возене и тишина. Двигателят на Volvo XC90 има мощност от 302 к.с., като вместимостта му е от 2.0 литра.

  Според информацията новият автомобил ще се предлага в различни разновидности, като задвижваният с бензин модел е най-мощният.

  Компанията е предвидила и бензинов електрически прототип, който несъмнено ще предизвика интерес от страна на фенове и специалисти.

  От компанията са определили новият модел като” истински” 7-местен автомобил. Докато сте в купето имате идеален поглед, както във вътрешността на автомобила, така и отвън него. Това може да се усети особено много на втория ред, като мястото е достатъчно за по-спокойно пътуване, дори и при дълги разстояния.

  На пръв поглед новия модел на Volvo изглежда по-голям, а и в действителност той е повече от 10 сантиметра по дълъг от своя предшественик. Това означава, че и мястото за багаж е по-голямо. Освен, че е по-голям от предишния модел, Volvo XC90 2016 е малко по-нисък.

  Дори и бъдещите клиенти на Volvo да открият някои недостатъци в новия модел, нека отбележим, че той носи по-скоро нещо положително. Volvo XC90 2016 впечатлява своя интериор и дизайн, със своето возене и контрол. Дали си заслужаваха тези 12 години чакане. Определено да!

  Още в тази категория: « Volkswagen e-Golf 2015 Kia Soul 2014 »

  Автоаксесоари

  saitbg.com

  С подкрепата на Сайт БГ изработка и сео оптимизация на сайтове.

  Съдържанието на сайта за авточасти е защитено с Google Publisher.
  Използването на материали се разрешава само при поставяне на линк към nspauto.com.