Авточасти и автоаксесоари

0889 889 272

promotion nspauto

Понеделник, 01 Септември 2014 02:31

Kia Soul 2014

  Войната, която автомобилните гиганти водят за повече клиенти става все по-ожесточена. Няма значение от вида и класа на моделите автомобили, които се произвеждат, всеки търси своето място под слънцето, а съответно – и по-голяма печалба.

  Що се отнася до малките, компактни и съответно функционални семейни автомобили, то, азиатските автопроизводители са майстори в тяхната реализация и трансформация.

  Типичен пример за това е новата Kia Soul. След като Honda, Nissan, а след това и Toyota претърпяха крах на пазара за семейни автомобили с моделите си Еlement, Scion xB и съответно – Cube, сега се появява ниша за друг претендент за “семеен” законодател – Kia.

  Kia Soul 2014 се предлага в две основни версии, които се различават, както със своята мощност, така и с вида на трансмисията си.

  Автомобилът е с предно задвижване, като двигателят е разположен в предната част. Колата има възможност да превозва до 5-ма пасажери, като тя е с 5 врати.

  Двигателят на “по-скромната” разновидност Kia Soul 2014 е 1.6-литров, 16-клапанов, притежаващ мощност от 130 к.с. По-бързитемодели на компанията от същата серия притежават двигатели, които имат вместимост от 2.0 литра и мощност от 164 к.с.

  Двата вида автомобила Kia Soul се предлагат с 6-степенна скоростна кутия, като в първия случай тя е механична, а във втория - автоматична.

  По-бързият модел достига скорост от 100 км./ч. за около 8 секунди, а по-бавният – за около 9 секунди. От пълен покой автомобилът изминава 500 м. за 16-17 секунди, като това зависи от мощността на машината от серията Soul.

  Максималната скорост на Kia Soul е установена на 177 км./ч. при по-бавната вариация, а по-мощните модели имат максимална скорост от 201 км./ч.

  Разходът на гориво на едната модификация е 11.3 литра в градски условия и 9.4 литра - в извънградски. Втората разновидност на Kia Soul 2014 харчи 10.9 литра в града и 8.8 литра на магистралата при 100 км. пробег.

  Още в тази категория: « Volvo XC90 2016 Porsche Panamera S E-Hybrid 2014 »

  Автоаксесоари

  saitbg.com

  С подкрепата на Сайт БГ изработка и сео оптимизация на сайтове.

  Съдържанието на сайта за авточасти е защитено с Google Publisher.
  Използването на материали се разрешава само при поставяне на линк към nspauto.com.