Авточасти и автоаксесоари

0889 889 272

promotion nspauto

Понеделник, 01 Септември 2014 03:05

Porsche Panamera S E-Hybrid 2014

  Ако се чудите, дали може да бъде създаден автомобил, който да съчетава думи, като “луксозен спортен седан”, а същевременно да е и “новаторски”, то, ето ви един типичен пример.

  Защото новият автомобил Porsche Panamera S E-Hybrid 2014 е всичко, което сте търсили, дори и нещо повече…

  Той е бърз и същевременно икономичен. Какво повече може да очаквате или по-точно - дали някога сте очаквали нещо подобно от кола с емблемата на Porsche?!

  Автомобилът е със задно задвижване, като двигателят е разположен в предната му част. Колата има място за 4-ма пасажери, като разполага с 5 врати.

  Panamera S E-Hybrid се предлага в две разновидности, що се отнася до вида на двигателя – първият е 6-цилиндров, 24-клапанов, с вместимост от 3.0 литра. Тази версия е с мощност от 333 к.с.

  Хибридът на Porsche Panamera е с електрически мотор, чиято мощност е от 95 к.с, а общата мощност на тази разновидност достига до 416 к.с.

  Трансмисията и на двете разновидности е 8-степенна, автоматична.

  Porsche Panamera достига скорост от 100 км./ч. за малко над 8 секунди, а от пълен покой автомобилът изминава 500 м. за 14 секунди. Максималната скорост на новия автомобил на Porsche е 269 км./ч.

  Най-интересно е при разхода на гориво, който е сведен до 10.9 литра в града и 8.6 в извънградски условия.

  Комбинацията на бензинов двигател и на електрически мотор в никакъв случай не влияят на представянето на автомобила на пътя. Напротив, те го правят …по-безшумен. Това е нещо, което може да се стори доста новаторско за любителите на мощните и шумни машини.

  Дори и обикновените любители на автомобилизма могат да станат отговорни не само към себе си, но и към природата. От Porsche правят първата крачка, която едва ли ще бъде забравена, напротив.

  Базовата цена, определена за Porsche Panamera S E-Hybrid 2014 е 99 975 $.

  Автоаксесоари

  saitbg.com

  С подкрепата на Сайт БГ изработка и сео оптимизация на сайтове.

  Съдържанието на сайта за авточасти е защитено с Google Publisher.
  Използването на материали се разрешава само при поставяне на линк към nspauto.com.